Standhouder worden?

Jullie Feestje is geen standaard trouwbeurs, maar het is een feestje van begin tot einde! Als leverancier heb je op deze trouwbeurs geen standaard stand, maar kun je al je creativiteit kwijt om je grondplaats om te toveren tot een plaats vol inspiratie. Met onze trouwbeurs willen we namelijk vooral inspireren en bruidsparen een onvergetelijke dag bezorgen!

Uniek zijn staat bij Jullie Feestje centraal. Dit zie je niet alleen terug in de manier waarop de beurs opgezet is, maar ook in de manier waarop de beurs beleefd en ervaren wordt. Concreet betekent dit bijvoorbeeld dat we bij de verdeling
en plaatsing van standhouders rekening houden met de stijl van ieder bedrijf én dat we werken met een gelimiteerd aantal standhouders per categorie.

Samen zijn om de bezoekers een geweldige dag te geven, dat geeft energie!

Vertel me meer!

Jullie Feestje vindt plaats in het hart van de Betuwe, op Natuurbeleving Leidsche Hoeven. Word jij enthousiast van de woorden vintage, barn-styling en industriëel, dan spring jij een gat in de lucht bij het zien van deze toffe locatie! Deze zorgboerderij wordt voor de beurs omgetoverd tot een perfecte plek voor 2 mooie beursdagen. De locatie ligt midden in het land, tussen Utrecht, Tiel en Gorinchem, in de plaats Tricht. Goed bereikbaar voor iedereen!

We willen alle authentieke elementen graag combineren met jullie leuke ideeën, we zijn benieuwd! Als je het formulier hier onder invult en je past helemaal bij ons sturen we je de beursmap met alle informatie.

Meld je hier aan!

Ben jij er ook bij?

  01
  of
  02

  Wat zeggen standhouders over ons?

  Het zag er erg leuk uit, leuke stijl, leuk ingericht, leuke standhouders.

  Wat zeggen standhouders over ons?

  Ik ben tijdens een beurs nog nooit zo goed van eten en drinken voorzien als bij jullie!

  Marian

  Veelgestelde vragen

  Hoeveel standhouders staan er op de beurs?

  We werken met een beperkt aantal standhouders, met elk zijn of haar eigen stijl. Op die manier is het erg gezellig en divers. Ongeveer 30-40 leveranciers zijn er bij.

  Hoeveel bezoekers worden er verwacht?

  Wij verwachten ongeveer 300-500 bezoekers bij Jullie Feestje.