Hi! Wij zijn

team Jullie Feestje!

Eline Koemans

Eline is eén van de twee dames achter Jullie Feestje en wordt heel erg blij van mooie styling. Ze is 29 jaar en heeft prompt altijd 's nachts de beste plannen voor Jullie Feestje. Met haar werk als weddingplanner + styliste bij haar eigen bedrijf Feline Wedding & Events maakt ze heel veel bruidsparen gelukkig met mooie en verrassende bruiloften.
Van zachte tinten houdt ze stiekem het meest en je maakt haar ontzettend blij met verse bloemen. Ze is getrouwd met haar beste vriend en moeder van 2 kleine jongens. Het geluid van hun blote voetjes op de trap geeft haar 's morgens een enorm geluksgevoel.
Meestal zit haar hoofd vol met nieuwe plannen en inspiratie en droomt ze over zeeën van tijd om alles uit te kunnen voeren! Zonder Eline is Jullie Feestje niet compleet en andersom!

Gerina van Gelder - van Raaij

Gerina en Jullie Feestje is de ideale combinatie. Ze is al 29 jaar dol op mensen, gezelligheid en feestjes. Ze beschikt over een niet te stoppen enthousiasme dat er inmiddels voor heeft gezorgd dat haar hele familie ook verliefd is op Jullie Feestje en altijd bereid is om een handje te helpen.
Gerina vindt dat je ieder moment dat je kunt vieren, vooral ook moet vieren. Vandaar dat haar eigen bedrijf de naam VierJeGeluk heeft gekregen. Dagelijks maakt ze hiervoor als weddingplanner en styliste de mooiste plannen. Strak en gezellig kenmerkt haar stijl. Als het maar bij het bruidspaar past en iedereen er een heerlijk gevoel van krijgt!
Ze gaat graag met haar lieve man uit eten en wordt blij van handgeschreven kaartjes. Gerina houdt van Jullie Feestje, is er dolblij mee en kan zich geen leven voorstellen zonder Jullie Feestje!

huisstijl jullie feestje

Jullie Feestje is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een feest voor iedereen in onze omgeving. Altijd kunnen we op onze achterban rekenen en werkt iedereen met man en macht om een tof event neer te zetten.

Of dat nu als model is, het checken van onze teksten of het verzorgen van de catering tijdens één van onze inspiratieshoots, we kunnen altijd een beroep doen op onze familie en vrienden. We kijken er met elkaar maanden naar uit, lopen onze benen uit het lijf en vieren met elkaar het succes mét een flinke zak friet. We maken er een feestje van; Jullie Feestje! Daar zijn we iedereen super dankbaar voor, want door dit unieke concept is er bij Jullie Feestje een heerlijke knusse sfeer. Een sfeer waar wij samen met onze bezoekers en standhouders dol op zijn!
 

Volg ons ook op Instagram!