Ebook Jullie Feestje een magazine voor iedereen met trouwplannen! Inclusief de complete checklist, kortom een handige handleiding voor bruidsparen.
Intro Jullie Feestje magazineinhoudsopgave magazine jullie feestjeEbook Jullie Feestje een magazine voor iedereen met trouwplannen! Inclusief de complete checklist, kortom een handige handleiding voor bruidsparen.Ebook Jullie Feestje een magazine voor iedereen met trouwplannen! Inclusief de complete checklist, kortom een handige handleiding voor bruidsparen.Ebook Jullie Feestje een magazine voor iedereen met trouwplannen! Inclusief de complete checklist, kortom een handige handleiding voor bruidsparen.Ebook Jullie Feestje een magazine voor iedereen met trouwplannen! Inclusief de complete checklist, kortom een handige handleiding voor bruidsparen.Ebook Jullie Feestje een magazine voor iedereen met trouwplannen! Inclusief de complete checklist, kortom een handige handleiding voor bruidsparen.

E-book – Een handleiding voor bruidsparen die net zo fijn leest als een magazine!

24.50

Productbeschrijving

Jullie Feestje heeft naar aanleiding van de workshop een complete handleiding voor bruidsparen ontwikkeld! Dit magazine is vanaf nu ook los te koop. Hierin vinden jullie alles wat jullie moeten weten bij het plannen van jullie bruiloft.
Door de mooie plaatjes en fijne vormgeving leest de handleiding als een magazine. Er zijn kleine opdrachtjes te vinden in het magazine, zodat jullie samen de mogelijkheid hebben om jullie eigen stijl te ontdekken. Naast de complete to-do-lijst voor de komende maanden komen ook onderdelen als styling, draaiboekplanning en ceremoniemeesterschap aan bod. Als ervaren weddingsplanners geven wij door de hele handleiding onze beste tips en door de fijne overzichtelijke lijstjes kan er werkelijk niets vergeten worden.  Deze lijstjes met actiepunten zijn zelfs allemaal klikbaar én is er ruimte om digitale aantekeningen te maken.
Kortom, een musthave voor alle bruidsparen die niets willen vergeten bij het plannen van hun dag.
Als bonus vinden jullie achterin het magazine heel veel fijne leveranciers, met hun beste tips. De handleiding heeft totaal 60 pagina’s en staat bomvol mooie en inspirerende foto’s.

Je ontvangt na betaling van ons een mail, met daarin het linkje om het bestand te downloaden. je kunt het magazine het beste bekijken en bewerken met Acrobat reader en deze is hier gratis te downloaden.

Reviews

 1. :

  Wat is dit een mooi en praktisch tijdschrift! ‘De grote dag’ regelen is een enorm werk en de sfeer van het tijdschrift geeft mij de indruk dat de dag al weer een stukje dichterbij komt.
  Het is een praktische handleiding in een feestelijke outfit met allerlei tips en handigheidjes. Natuurlijk zie ik allerlei tips en handigheidjes die je bij andere tijdschriften ook tegen kom. Zoals de to- do list en verschillende tips om van je trouwdag een feest te maken en natuurlijk de dingen waar je aandacht aan moet geven.
  Het bijzondere aan dit E-book tijdschrift vind ik de mogelijkheid om via de pc op de to-do list af te vinken wat je geregeld hebt. Dit ben ik nog niet eerder tegen gekomen.
  Het magazine is voor mij een praktische hulp door alle details die erin staan.
  Er staat bijvoorbeeld hoe je, in de meeste gevallen, regelt dat je in ondertrouw gaat bij de gemeente, hoelang van tevoren je dit moet regelen enz. En dit staat bij meerdere, wat minder in oog springende zaken, uitgelegd.
  Ook de pagina “onze bruiloft in vier woorden” vond ik erg leuk om samen met mijn vriend te doen. Door de test en het gesprek wat volgde kreeg ik een concreter beeld van het plaatje in zijn hoofd, maar ook van het beeld wat in mijn gedachten zweeft.
  Ik vind Jullie Feestje een mooie, complete handleiding met tips rondom het draaiboek, styling, je to-do list, de rol van de ceremoniemeester, testjes, leveranciers en alles wat je nodig hebt voor ‘de grote dag’.

 2. :

  Deze handleiding is ideaal. Het is erg overzichtelijk vormgegeven met een prachtige lay-out. Erg verrassend dat de bruidegom ook betrokken wordt in het boek, zodoende is het echt een boek voor ons tweeën. Het is ook heel leuk om cadeau te krijgen. Dit boek is absoluut een aanrader als je trouwplannen hebt.

 3. :

  Ik vind het magazine echt een toevoeging aan het plannen van de bruiloft! Er staan veel to-do’s in, vanaf het begin tot vlak voor de bruiloft. Dat is heel handig. Ook het testje waar het magazine mee begint is heel leuk, dit geeft je direct een beeld van de sfeer van de bruiloft. Daarnaast is de lijst met toffe leveranciers heel handig. Een aanrader dus!

 4. :

  Wauw wat een gaaf magazine. De tools die je kunt gebruiken zijn echt fantastisch.
  Helemaal bij de tijd en echt super handig. Bovendien is de lay-out natuurlijk ook ontzettend gaaf.
  De foto’s van Inge zijn zeker een verrijking voor het magazine. Verder vind ik de korte tips erg handig en bruikbaar.
  Wat er naar mijn idee een beetje miste, was iets meer over het budget.
  Bijvoorbeeld wat je gemiddeld kwijt bent voor je ceremonie en dergelijke. Ik begrijp dat dit nooit één bedrag is, maar voor mijn idee is het dan wel een beetje een richtlijn in wat ik kan verwachten.
  Zo ook bij de leveranciers die in het blad staan, misschien hadden zij een richtprijs aan kunnen geven?

  Het voorbeeld van de dagplanning vond ik ontzettend fijn! Dat zijn echt bruikbare ideeën.
  Verder heb ik niks op het magazine aan te merken, ik ga er lekker verder in werken en onze dag goed voorbereiden!
  -Jorieke-

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *