Trouwbeurs

jullie feestje
Wauw! Wat waren de eerste twee edities van Trouwbeurs Jullie Feestje leuk! Wij hebben genoten, maar veel belangrijker; de standhouders en de bezoekers ook!
Jullie Feestje is een heerlijke inspirerende trouwbeurs, helemaal anders dan anders. Vol gezelligheid, fantastische styling en heel veel sfeer! De leveranciers krijgen op deze trouwbeurs geen standaard stands maar gebruiken al hun creativiteit om hun grondplaats om te toveren tot een plaats vol inspiratie. Want met onze trouwbeurs willen we vooral inspireren, met de leukste standhouders op een toffe locatie. Bruidsbeurs Jullie Feestje is anders dan andere trouwbeurzen. Het is een feestje, van het begin tot het eind!
Beide edities vonden plaats in De Schaapskooi in Ottoland. De eerste editie vond plaats op 9 en 10 oktober 2015. Het thema was vintage!
Bruidsbeurs Jullie Feestje 2015
Na de eerste editie moest er natuurlijk een vervolg komen op Bruidsbeurs Jullie Feestje. We settelden ons in oktober 2016 weer in de rustieke en stoere schuur in Ottoland.
Omdat Bruidsbeurs Jullie Feestje uit zijn jasje groeide, hadden we tijdens deze editie ook een buitenterrein met toffe foodtrucks en een kassa op wielen! Er werd door de bruidsparen enthousiast gebruik gemaakt van de oude VW-busjes die ingezet waren als transfer van en naar de parkeerplaats, er werd gelachen, genoten en lekker gegeten!
Bruidsbeurs Jullie Feestje 2016
We hebben (ambitieuze) plannen voor een derde editie van de beurs. Een eventuele volgende editie willen we zo anders aanpakken dat we meer tijd nodig hebben om te kijken of deze plannen haalbaar zijn. Dat betekent dat er in 2017 nog geen volgende editie van Bruidsbeurs Jullie Feestje gepland staat.
Lijkt het je leuk om een volgende editie als standhouder aanwezig te zijn? Vul dan het formulier onderaan de pagina in. We nemen contact met je op als we weer concrete informatie voor je hebben over de volgende editie!
branding logo jullie feestje trouwbeurs bruidsbeurs
Bekijk onze video’s!

Voor standhouders

Volgende keer deelnemen als standhouder? Vraag de beursmap aan!

Informatie voor Standhouders

Bel mij terug!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.