Workshop

Jullie Feestje
notitieblok jullie feestje workshop pen gouden clips
Voor wie: Bruidsparen │ Wat: Concreet aan de slag om jullie dag écht invulling te geven │ Met een dagplanning, sfeerbepaling en leveranciers │ Waar: Trouwlocatie Mereveld in Utrecht │ Data: zaterdag 18-11-2017 en zaterdag 25-11-2017│ Kosten: € 250,- per bruidspaar incl. BTW, lunch, magazine en workshopmateriaal.
Samen hebben wij (Gerina en Eline) al meer dan 100 bruiloften als professionele ceremoniemeesters begeleidt. We weten precies waardoor een bruiloft lekker vlot loopt, waarmee je de gasten verrast en waar je op kunt besparen. Deze kennis willen we heel graag met jullie delen! We gunnen namelijk iedereen een bruiloft die bij het bruidspaar past. Daarom komt er in het vervolg op ‘trouwbeurs Jullie Feestje’ een unieke ‘workshop Jullie Feestje’.
Heel graag vertellen we je meer over dit event speciaal voor bruidsparen. We nemen jullie namelijk in één dag mee naar het opzetten van een goed draaiboek, stellen jullie voor aan onze beste leveranciers en helpen jullie met het bepalen van de sfeer op jullie trouwdag.
workshop bruiloft plannen

Doel

Jullie gaan met een stevige basis voor jullie dag naar huis!

 

 

Resultaat

Uitgewerkt dagprogramma │Sfeerplan │ Magazine vol tips │ To-do's voor komende maanden │ Template voor draaiboek en budget.

workshop jullie feestje
Deze workshop volgen jullie gezellig samen als bruidspaar. Onder het genot van een taartje, een drankje en een hapje bedenken we die toffe elementen die jullie dag uniek maken. We kijken samen naar jullie dagplanning en helpen jullie op weg met de to-do-list. We nemen jullie mee in de styling, bespreken alle tips en trucs en helpen jullie bij de totale organisatie van jullie dag.
Deze dag dompelen wij jullie dus onder in de wondere wereld van de bruiloften, maar geven wij jullie ook opdrachten om ter plekke samen écht aan de slag te gaan. Het is namelijk het doel om samen met jullie aan het einde van de dag een plan te hebben, wat staat als een huis. Een plan wat al heel concreet is en waar jullie samen op verder kunnen bouwen. De basis en de belangrijkste keuzes maken we dus op de workshop, jullie hoeven alleen nog maar met de uitwerking aan de slag.

Programma

Workshop Jullie Feestje

9:00 │ INLOOP, 10:00 │ START

OCHTEND: DROMEN, UITLEG BIJ EEN DRAAIBOEK, PLANNINGSHULP, OPDRACHT -> AAN DE SLAG MET HET DRAAIBOEK, BESPREKEN DRAAIBOEK. 

LEVERANCIERS.

12:30 │ LUNCH

MIDDAG: SFEER EN DETAILS VAN JULLIE TROUWDAG, OPDRACHT -> UITWERKEN SFEERPLAN,  TAKEN CEREMONIEMEESTER, CHECKLIST VOOR DE KOMENDE MAANDEN, COMMUNICATIE EN WENSEN. 

16:00 │ BUBBELS MET TAART

16:30 │ LAATSTE TIPS VOOR DE DAG ZELF.

17:00 │ AFSLUITING.

 

Concreet: Na deze workshopdag gaan jullie met een stevige basis voor een unieke trouwdag naar huis. Hierin staat een draaiboek, een sfeerplan en de to-do-list voor de komende maanden. Samen met het benoemen van alle valkuilen en alle tips die jullie ontvangen, geloven wij dat jullie na deze dag echt aan de slag kunnen met het verwezenlijken van een unieke trouwdag. Jullie unieke dag!
Deze workshop wordt natuurlijk helemaal in de Jullie Feestje stijl gegeven. We trekken zoals je van ons gewend bent alles uit de kast om er een feest van te maken voor alle aanstaande bruidsparen! Tickets voor deze bijzondere workshop bestel je via http://www.julliefeestje.nl/tickets/
De workshop zal best een intensive dag zijn, doordat jullie heel veel informatie krijgen en keuze’s zullen maken. Na aanmelding ontvang je van ons alle extra informatie om de workshop zo goed mogelijk voor te bereiden. Op deze manier halen we alles uit de workshop!

Workshop Jullie Feestje

Bestel hier je tickets!

Tickets!