Standhouder worden?

Jullie Feestje is geen standaard trouwbeurs, maar het is een feestje van begin tot einde! Als leverancier heb je op deze trouwbeurs geen standaard stand, maar kun je al je creativiteit kwijt om je grondplaats om te bouwen tot een plaats vol inspiratie. Met onze trouwbeurs willen we namelijk vooral inspireren en bruidsparen een onvergetelijke dag bezorgen!

Uniek zijn staat bij Jullie Feestje centraal. Dit zie je niet alleen terug in de manier waarop de beurs opgezet is, maar ook in de manier waarop de beurs beleefd en ervaren wordt. Concreet betekent dit bijvoorbeeld dat we bij de verdeling
en plaatsing van standhouders rekening houden met de stijl van ieder bedrijf én dat we werken met een gelimiteerd aantal standhouders per categorie.

Samen zijn om de bezoekers een geweldige dag te geven, dat geeft energie!

Vertel me meer!

Op dit moment zijn wij druk bezig met het organiseren van een nieuwe beurs Jullie Feestje! Deze wordt gehouden op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in kasteel de Schaffelaar te Barneveld.

UPDATE: De beurs is zo goed als vol met standhouders. Wij zijn alleen nog op zoek naar een standhouder in onderstaande catergorieën:

Haarstyling
Luxe trouwvervoer
Videograaf

We willen alle authentieke elementen graag combineren met jullie leuke ideeën, we zijn benieuwd! Als je het formulier hier onder invult en je past helemaal bij ons sturen we je de beursmap met alle informatie.

Meld je hier aan!

Ben jij er ook bij?

  01
  of
  02

  Wat zeggen standhouders over ons?

  Het zag er erg leuk uit, leuke stijl, leuk ingericht, leuke standhouders.

  Wat zeggen standhouders over ons?

  Ik ben tijdens een beurs nog nooit zo goed van eten en drinken voorzien als bij jullie!

  Marian

  Veelgestelde vragen

  Hoeveel standhouders staan er op de beurs?

  We werken met een beperkt aantal standhouders per categorie, met elk zijn of haar eigen stijl. Op die manier is het erg gezellig en divers. Ruim 30 leveranciers zijn er bij.

  Hoeveel bezoekers worden er verwacht?

  Wij verwachten ongeveer 600-900 bezoekers bij Jullie Feestje.